Zwevende houten trappen Schijf

Is uw trap nodig aan vervanging toe? Dan bent u bij Oosterhout Trappen aan het juiste adres! Zwevende houten trappen Schijf.

Zwevende houten trappen

Zwevende trappen zie je vaak in woningen met een strak en modern interieur. Daar zijn goede redenen voor: een zwevende trap doet een ruimte namelijk groter aanvoelen en is in vergelijking met heel wat traditionele trappen de goedkopere optie. Kan ik een zwevende trap laten plaatsen? Of je een zwevende trap al dan niet kan plaatsen, hangt af van de stevigheid van jouw muren. Deze moeten namelijk sterk genoeg zijn om de draagkracht van de traptreden op te vangen. Om een stabiele constructie te garanderen worden zwevende trappen geplaatst tijdens nieuwbouwwerken of komen er zware renovatiewerken bij te pas.

Zwevende trap met open zijde

Een zwevende trap installeren kan op twee manieren: enerzijds kan je beugels tegen jouw muur plaatsen waarop je de treden kan bevestigen, anderzijds kan je kiezen voor een gelaste constructie met stalen trapboom. Deze trapboom wordt tijdens de constructiewerken tegen een muur van volle betonsteen, massief gegoten beton of snel bouw stenen geplaatst. Daarna wordt de constructie in het pleisterwerk verwerkt waardoor later enkel de treden zichtbaar zijn.Om de stabiliteit van je trap te garanderen, moet de muur waartegen je de treden plaatst minstens 14cm dik zijn. Zwevende houten trappen Schijf.

Zwevende trap tussen twee muren

Naast een zwevende trap met een open zijde is het ook mogelijk om de trap tussen twee muren te bevestigen. Deze optie heeft als voordeel dat de draagkracht van de traptreden opgevangen wordt door beide muren en dus veel lichter is. Dit is dus de ideale optie voor wie een zwevende trap wil maar minder stevige muren heeft. Om een zwevende trap tussen twee muren te monteren, worden onzichtbare metalen beugels gebruikt. Omdat de draagconstructie een pak lichter mag zijn, kunnen de beugels chemisch verankerd of geschroefd worden in elk type muur. Zelfs houtskeletbouw en cellenbeton. Zwevende houten trappen Schijf.

Over Oosterhout Trappen

Zo’n 36 jaar geleden begon Jac van Oosterhout zijn eigen timmerbedrijf. Destijds werden niet alleen trappen, maar ook kozijnen en deuren gemaakt voor een brede klantengroep en stonden net als vandaag de dag kwaliteit en een goede service hoog in het vaandel.

Zoon Ad van Oosterhout groeide op in de wereld van de houtbewerking en wist vanaf de lagere school al dat hij het timmerbedrijf van zijn vader over wilde nemen. Hij volgde de MTS, richting machinale houtbewerking en startte in 1997 als zelfstandig ondernemer in de houtbewerking.
Begin 2000 koos hij ervoor samen met zijn vader het familiebedrijf voort te zetten. Sinds 2007 heeft Ad het timmerbedrijf volledig overgenomen van zijn vader. De fascinatie voor trappen heeft ervoor gezorgd dat dit de specialiteit van dit vakkundige timmerbedrijf is geworden.

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan eens een kijkje bij onze projecten en in onze showroom. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een bezoek aan onze showroom. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of op zaterdag als dat u beter uitkomt. Wel altijd op afspraak, want we nemen graag even de tijd voor u!

Inmiddels is Timmerbedrijf J. van Oosterhout gegroeid naar een team van zo’n vijf man personeel. Een klein, maar slagvaardig bedrijf, met deskundige mensen die een goede service en kwaliteit nastreven. Het bedrijf kenmerkt zich door een grote  mate van flexibiliteit in de dienstverlening. U kunt bijvoorbeeld ook ’s avonds een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom. Of op zaterdag, als dat u beter uitkomt. Klant is koning en het team van Timmerbedrijf J. van Oosterhout probeert dan ook zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van haar klanten door maatwerk te leveren, zowel in de producten die ze levert als in de dienstverlening! Zwevende houten trappen Schijf? Neem dan snel contact met ons op!

Oosterhout Trappen en klanten Reviews

Oosterhout Trappen maakt gebruik van het review platform van Klantenvertellen. Klantenvertellen specialist en marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Klantenvertellen in om beoordelingen te verzamelen en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken met wie u te maken heeft en welke reputatie dit bedrijf online heeft.

Bedrijven daarentegen kunnen leren van uw feedback. Inmiddels zijn er circa 13.000 bedrijven die gebruik maken van een van onze klantbeoordelingssystemen. Het is onze missie om klantervaringen meer transparant te maken voor u. Wij streven naar het tonen van echte klantbeoordelingen en het vereenvoudigen van de dialoog tussen consument en bedrijf. Transparantie wordt gemaakt door u en is er voor u.

Door uw klantervaringen online te delen, draagt u er aan bij om een betere klantenbeleving te creëren voor iedereen. Delen maakt het voor iedereen beter. Zo werken we samen aan een transparantere wereld. Bekijk hier de Klanten Reviews van Oosterhout Trappen.

Zwevende houten trappen Schijf

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zwevende houten trappen Schijf

Dit is echte vakmanschap

De trap is vakkundig ingemeten en na het zagen van het trap gat en alles wat omgelegd moest worden van leiding werk. Kwamen ze nog een laatste meting doen of er nog iets aangepast moest worden. En dan het zetten van de trap maar 1 woord voor vakwerk ze kwamen op tijd en voor dat ik het wist stond hij kraak vrij. Dus bij deze als je dit bedrijf kiest zal je geen spijt hebben.
- Roosendaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via aannemer hier terecht gekomen. Zeer tevreden over meedenken, service, visualisatie en meedenken. En daarnaast tegen een goede prijs. Concullega's in de regio waren veel duurder en wilden hoofdprijs voor standaard produkt. Blij dat we voor Van Oosterhout gekozen hebben!
- Etten-leur

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ongekend mooie eigen trap geplaats op een hele moeilijke positie tussen balken maar zo mooi en goed afgewerkt dat het ons kamer parade paardtje is geworden. Ad en team super bedankt. Ouderwetse kwaliteit en service, kunnen veel bedrijven iets van Loren.
- Roosendaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het totaal plaatje klopt gewoon! 1e klas vakman en personeel. Wij hebben de mooiste trap van de wereld. En geloof maar wij zijn kieskeurig.
- 31765202454

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over onze nieuwe trap. Keurig volgens afspraak binnen een dag geplaatst en binnen twee dagen compleet afgewerkt. Vriendelijk behandeld, scherpe prijs en prima kwaliteit. Een echte aanrader.
- Etten-Leur
Zie alle recensies