Klassieke houten trappen

Klassieke trappen geven een tijdloze warmte en degelijkheid. Daar blijft het niet bij, want met vakmanschap kan men een houten trap tot een waar kunstwerk laten uitgroeien, door het toevoegen van extra details.

De gebruikelijke houtsoorten van een trap zijn Merbau, Meranti, Iroko, Eiken, Beuken, Esdoorn en Rubben Wood. Vervolgens worden ze desgewenst behandeld met Rubio Monocoat. Indien de trappen met vloerbedekking worden bekleed, worden de trappen meestal in vurenhout uitgevoerd.

De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer aandacht als element van een woning of bedrijfspand. Een trap is niet alleen een brug tussen twee verdiepingen, het oog wil ook wat. Daarom is er naast de functionaliteit steeds meer aandacht voor de esthetische kant.

Een trap kan een verfraaiing van uw woning of bedrijfspand zijn. Ieder pand vraagt om een specifieke trap. Bij ons is elke trap anders. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een modern uitgerust machinepark en het vakmanschap van ons team brengen uw woning letterlijk en figuurlijk een stap naar boven! Wij maken een trap die past bij uw pand, uw wensen, uw smaak en uw budget.

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.