Werkplaats

Details maken een trap compleet en zorgen voor een eigen stijl. Bij Timmerbedrijf J. van Oosterhout kunt u kiezen uit klassieke, landelijke en moderne trappen. Klassieke trappen vormen het hart van een interieur waarin kwaliteit, stijl en verfijning centraal staan. Landelijke trappen kenmerken zich door een warme en natuurlijke uitstraling. De moderne trap neemt met zijn strakke constructie een opvallende plaats in de woning in. Een licht en eigentijds ontwerp, waarbij door bijvoorbeeld een open constructie, een mooie lichtinval ontstaat. Maar ook uw eigen ontwerp is bespreekbaar. We maken graag voor u een trap op maat, die geheel aan uw eisen en wensen voldoet.

Naast onze klassieke, landelijke en moderne trappen, maken wij jaarlijks ook een flink aantal standaard houten trappen. Een groot gedeelte daarvan wordt uitgevoerd in vuren- of grenenhout en is bestemd voor de woningbouw. Deze standaardtrappen worden ook gemaakt voor particulieren die bijvoorbeeld in een bestaande woning een vaste trap naar zolder willen.

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom geven wij u graag een beeld van de talloze mogelijkheden qua soorten trappen, opstellingen en materiaalkeuze.

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.