Showroom

De trap krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht als element van een woning of bedrijfspand. Daarom is er naast de functionaliteit steeds meer aandacht voor de esthetische kant. Ieder pand vraagt om een specifieke trap. Wij maken een trap die past bij uw pand, uw wensen, uw smaak en uw budget.

Het gebruik van hoogwaardige materialen, een modern uitgerust machinepark en het vakmanschap van ons team brengen uw woning letterlijk en figuurlijk een stap naar boven!

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Heeft u vragen over een specifieke trap of over uw eigen situatie waarin u een trap wilt plaatsen. Neem dan eens een kijkje op onze website of neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een bezoek aan onze showroom. Dat kan overdag, maar ook ’s avonds of op zaterdag als dat u beter uitkomt. Wel altijd afspraak, want we nemen graag de tijd voor u!

Tijdens een persoonlijk gesprek geven wij u graag een beeld van de talloze mogelijkheden qua soorten trappen, opstellingen en materiaalkeuze. In de afgelopen 47 jaar hebben wij veel verschillende trappen geplaatst in allerlei soorten woningen en bedrijfspanden. We tonen u graag een greep uit onze projecten van de afgelopen jaren, zodat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.