Houten trappen met steel look

Een trap die er wezen mag. Kwamen we design trappen vroeger vooral in de huizen van de hogere middenstand en de rijken tegen, tegenwoordig hebben ook trappen in kleinere woningen steeds meer esthetische waarde. Inmiddels zijn we ons ervan bewust dat de verbinding met een andere etage niet alleen functioneel is, maar dat dit ook een verrijking voor het interieur mag zijn. Van Oosterhout is gespecialiseerd in trappen en op maat voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Oosterhout Trappen heeft door zijn jarenlange ervaring op het gebied van trappen en het vervaardigen van trappen en gedegen kennis opgedaan op het gebied van design trappen. Om van een trap een echte eyecatcher te maken, heeft u geen grote vestibule of hal nodig. Zelfs doorsnee eenvoudige trappen kunnen een design trap worden met speelse of kunstzinnige elementen aan leuningen en balustraden. Denk hierbij aan smeedwerk of creaties van roestvrij staal en/of glas.

Een design trap hoeft niet perse futuristisch te zijn, maar is ook goed mogelijk met stijlvolle houten treden en boorden ingelegd met glas, staal of een lichtspel van verborgen LED verlichting. Een verlichte spil, leuning of licht in de treden zorgen voor een uniek samenspel van licht en schaduw op uw trap. Met deze en vergelijkbare details maakt Oosterhout Trappen van elke trap een lust voor het oog.

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.