Houten Z trappen

U geeft een unieke uitstraling aan uw interieur door het plaatsen van een moderne Z-trap. De Z-trap is een trap waarbij de trede en het stootbord onder een bepaalde hoek wordt verlijmd. Wij plaatsen de trap met de juiste kennis en gereedschappen en zorgen dat er een erg strakke nette naad ontstaat tussen de wand en de trap. Deze zal tussen de 3 en 5 mm zijn. Iedere Z-treden passen wij volledig op het stukadoorswerk aan.

Door de jarenlange ervaring van Oosterhout Trappen zijn wij gespecialiseerd in het maken en plaatsen van Z-trappen. De Z trap is een trap waarbij het stootbord schuin op de trede wordt geplaatst, in plaats van haaks, zoals bij een ‘gewone’ trap. Hierdoor vormen het stootbord en de trede een ‘Z’. Wij maken Z trappen van hout.

U kunt hierbij kiezen voor een trap die van één houtsoort is gemaakt, of houtsoorten combineren. Er zijn diverse hardhoutsoorten die een prachtige uitstraling geven, zoals eiken, maar u kunt de trap natuurlijk ook aflakken, of anders afwerken, zodat u kunt kiezen voor het iets voordeligere vurenhout.

Het ontwerp van de Z trap is wellicht wat gedurfder. Hiernaast is de productie bewerkelijker dan een gewone trap, waardoor de kosten hoger zijn. Al met al zorgt dit ervoor dat de Z trap exclusief is, en een echt pronkstuk in uw huis. De prijs van de Z trap ligt zoals gezegd iets hoger dan gewone dichte trappen. Een trap is altijd maatwerk, in zowel maatvoering, als in de verschillende keuzes en opties.

Om u een indruk te geven, noemen we een aantal belangrijke punten die de prijs bepalen: Houtsoorten, Afmeting en het aantal treden, Wel of niet gegrond, Wel of geen geschikt trapgat aanwezig en extra opties antslipmaatregelen, leuningen, smetborden, kinderveiligheid, traphek, ballustrade, e.d.

Klik hier voor een maatwerk offerte

Contact formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.